فروشنده شوید

خرید و قیمت دیوارکوب سفالی و چوبی در ارومیه

خرید دیوارکوب سفالی و چوبی

خرید دیوارکوب سفالی و چوبی در ارومیه

برای خرید دیوارکوب سفالی و چوبی در شهر ارومیه میتوانید با شماره تلفن 09917085147 تماس بگیرید و یا در واتساب پیام بدهید.

خرید اینترنتی دیوارکوب ⇓

شما همچنین میتوانید برای خرید اینترنتی به سایت آماندا بروید و در آنجا ثبت سفارش انجام دهید.

خرید دیوارکوب سفالی

 

قیمت دیوارکوب سفالی و چوبی در ارومیه

برای مشاهده قیمت دیوارکوب ها میتوانید به سایت آماندا بروید و در آنجا قیمت هارا مشاهده کنید.

 

دیوارکوب سفالی فروشگاه آماندا

دیوارها نقش مهمی در تزئین و دکوراسیون منزل  دارند و بهتر است از دیوارها استفاده ی بهینه صورت بگیرد و نصب دیوارکوب های مطابق با سلیقه خودتان میتواند باعث زیبایی و استاده ی مناسب از دیوارها شود. دیوارکوب ها از مواد مختلفی نظیر چوب سفال و مکرومه درست میشوند. فضاهای خالی و جاهایی که کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و خالی بودن آنها باعث میشود تا محیط منزل زیبایی  خودش را نداشته باشد برای استفاده از این بخش ها و زیبایی بخشی به منزل مناسب تزین و کم هزینه ترین راه همانا استفاده از دیوارکوب میباشد. به جای استفاده از لوستر های سقفی که هزینه ی زیادی دارند مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین وسیله لوستر های دیوارکوب میباشد که میتواند محیط منزل شما را نورانی کند. در انتخاب نوع دیوارکوب حتما باید دقت صورت بگیرد تا مطابق با دکوراسیون و معماری ساختمان مناسب ترین دیوارکوب انتخاب گردد.

برای مشاهده مقاله کامل دیوارکوب چیست روی متن پایین کلیک کنید⇓

دیوارکوب چیست

 

دیوارکوب سفالی فروشگاه آماندا

 

 

خرید دیوارکوب سفالی مادر

دیوارکوب مادر

 

خرید دیوارکوب سفالی سالگرد ازدواج

 

دیوارکوب عاشانه

 

معرفی شهر ارومیه

شهر ارومیه در ۲۰ کیلومتری غرب دریاچه ارومیه در میان دشت ارومیه، در دامنه کوه سیر و با ۱۳۳۲ متر ارتفاع از سطح آب های آزاد قرار گرفته است. هوای ارومیه در تابستان نسبتاً گرم و در زمستان سرد است.
شهرستان ارومیه دارای پنج بخش به نام های«سیلوانه»، «صومای برادوست»، «انزل»، «نازلو» و«مرکزی»، پنج شهر و بیست دهستان است.
دریاچه ارومیه بزرگ ترین دریاچه داخلی ایران و دومین دریاچه بزرگ آب شور دنیا در این شهر قرار گرفته است.
این شهر با بیش از سه هزار سال قدمت قدیمی ترین شهر در منطقه شمال غرب ایران به عنوان نوزدهمین شهر تاریخی ایران در یونسکو ثبت شده است.
کلان شهر ارومیه دهمین شهر پرجمعیت ایران و دومین شهر پرجمعیت منطقه شمال غرب ایران به شمار می آید. این شهر به سبب موقعیت مناسبی که در میان شاه راه ارتباطی قفقاز، میان رودان و آسیای صغیر داشته از گذشته تاکنون از مراکز تجاری منطقه بوده است. درواقع ارومیه با قرارگیری بر سر راه های تجاری به عنوان گمرکی برای صادرات و واردات کالا از ایران به دیگر نقاط و بالعکس بوده است. همچنین محلی برای خرید و فروش محصولات کشاورزی و عشایری مردم اطراف این شهر به شمار می رود.
این شهر دارای اولین بیمارستان به شیوه نوین بوده و به عنوان اولین مرکز آموزش پزشکی، اولین مدرسه به شیوه نوین، اولین شبکه تلویزیون محلی، اولین نشریه محلی در ایران و پایتخت والیبال ایران شناخته می شود. ارومیه مدتی در دوره پهلوی به رضائیه تغییر نام داد و بعد از انقلاب اسلامی دوباره نام ارومیه گرفت.
ارومیه یک شهر چندقومیتی با ادیان و مذاهب گوناگون است. بیشتر مردم ارومیه را ترک های آذربایجانی و نیز اقلیتی از کردها و مسیحیان (آشوری و ارمنی) تشکیل می دهند. ترک های ارومیه به زبان ترکی آذربایجانی و لهجه ایرانی شمال غرب، که مشابه لهجه مردم تبریز است، سخن می گویند. کردهای ارومیه به لهجه کرمانجی سخن می گویند و آشوری ها به زبان آشوری که گونه ای از آرامی شرقی است و دارای کلماتی از زبان های کردی، ترکی، فارسی و عربی است. ارمنی ها نیز در میان خود به زبان ارمنی سخن می گویند.
مذهب اکثر ترک های ارومیه شیعه است. تعداد زیادی از ترک ها سنی، حنفی و شافعی مذهب هستند. ترک های اهل حق نیز در این منطقه زندگی می کنند. مذهب کردهای ساکن در ارومیه نیز اغلب سنی است.

تاریخچه ارومیه
ارومیه یکی از زیباترین شهرهای ایران و مرکز استان آذربایجان غربی است.

شهرستان ارومیه در جلگه ای در کنار دریاچه لاجوردی ارومیه قرار دارد. این شهرستان از شمال به شهرستان سلماس، از جنوب به شهرستان نقده، از شرق به دریاچه ارومیه و از غرب به مرز ترکیه محدود است. کرانه غربی دریاچه ارومیه را در قدیم «گیلزان» می نامیدند.

گروهی معتقدند که نام باستانی این شهر و دریاچه آن «چی چیست» و «چی چستا» است. سریانیان آن را «اورمیا»، ارمنی ها «اورمی»، اعراب «ارمیه» و «ایرانیان ارومی» نوشته اند. بدون تردید این منطقه یکی از بسترهای شکل دهنده تمدن بشری بوده است.

اطراف این شهر زیبا تا کیلومترها پوشیده از باغات انگور و سیب و کشتزارها است. دریاچه ارومیه در شرق و دریاچه مارمیشو در غرب این شهر قرار دارد. این شهر به علت آب و هوای معتدل و داشتن مناظر زیبا، یکی از شهرهای گردشگری و زیبای ایران محسوب می‌شود. ارتفاع شهر ارومیه از سطح دریا 1332 متر است.

واژه «ارومیه» مشتمل از دو کلمه «اور» و«میه» است. در زبان های باستانی اور به معنای شهر، جا، مکان و قلعه است. و «میه» یا «میا» نیز به معنای آب است و این شهر را به سبب وفور آب «شهر آب» نامیده اند.

به عقیده بعضی دیگر از مورخین ارومیه محل تولد زرتشت پیغمبر بوده و از اماکن مقدسه زرتشتیان به شمار می رود. بر اساس نوشته های کتاب «اوستا» در نیمه قرن هفتم قبل از میلاد، زرتشت در کنار رود «داییتا» که از رودخانه های استان آذربایجان غربی است از جانب خدای بزرگ مأمور اصلاح امور مردم شده و در حاشیه باختری دریاچه «چی چست» به اشاعه مذهب خود پرداخته است.

از شواهد و آثار باستانی منطقه معلوم می شود که ارومیه در زمان دولت ماد نیز آباد و مسکون بوده است. از برخی آثار عتیقه و ابنیه تاریخی این منطقه و اطراف آن مانند قلعه حسنلو، گوی تپه، صورت حجاری شاه ساسانی، بنای مسجد جامع و کلیسای ننه مریم و بعضی آثار دیگر به درستی مشخص می شود که این منطقه از گذشته های دور با کمی تغییر محل (گوی تپه، تویراق قلعه، چیچکلو و نیز محل فعلی ) وجود داشته است.

همین طور از روی نبش قبوری که کشف شده، قدمت این ناحیه را تا چهار هزار سال پیش از میلاد مسلم می دانند. باختر دریاچه ارومیه همواره بیش از سایر نقاط ایران مورد توجه ملل ماقبل تاریخ قرار داشت، زیست گاه های متعددی نیز که امروزه تپه هایی از آن ها باقی است، نشان دهنده همین امر است.

آثار مکشوفه از تپه های تاریخی گوی تپه و حسنلو گواه بارز این ادعا است. «گوی تپه» با قدیمی ترین تپه های باستانی بین النهرین، آسیای صغیر و فلات ایران قابل مقایسه است. انتساب چند زرتشتی که در هنگام تولد عیسی (ع) به بیت الحم رفته بودند و در ارومیه مدفون اند؛ حاکی از آن است که این شهر یکی از بزرگ ترین کانون های مذهبی و اجتماعی گذشته های دور بوده و سرداران و امپراطوران روم جهت دستیابی به ‌آتشکده یا آذرخش بزرگ زرتشتیان (آذرگشسب) و پایتخت تابستانی ساسانیان ( گزنا) یا تخت سلیمان، بارها از آن عبور کرده اند.

بعد از اسلام نیز ارومیه دومین شهر مهم آذربایجان، پس از مراغه، به شمار می رفت. از قرن 15 میلادی که ترکان عثمانی جایگزین امپراطور روم شرقی شدند، ارومیه به عنوان شهر سرحدی اهمیت بسیار زیادی پیدا کرد و از برج و باروی مهمی برخوردار شد.

برج سه گنبد و مسجد جامع ارومیه از یادگارهای عظمت تمدن اسلامی در منطقه به شمار می رود. در این دوران شهر ارومیه نقطه تلاقی اقوام و ادیان پیرامون خود از قبیل آشوری ها، ارمنی ها، یهودی ها و بالاخره مسلمانان بود. منطقه تاریخی ارومیه از قرن ها پیش مهد تمدن و مرکز علم و دانش بوده و شهر ارومیه یکی از مناطق معتبر علوم قدیمه به شمار می رفته، علما و فضلا و دانشمندان متبحر، اصول فقه اسلامی و حکمت و فلسفه و ادبیات را به علاقه مندان تدریس می کردند.

ارومیه و حومه آن از جهت منابع طبیعی و انسانی یکی از غنی ترین مناطق آذربایجان غربی محسوب می شوند. شهرستان ارومیه مهم ترین منطقه آذربایجان غربی است که وجود جاذبه های متعدد طبیعی و تاریخی، آن را از نظر گردشگری برجسته و قابل توجه نموده است.

انواع درختان کهنسال در میان چمن زارهای سبز و خرم و باغ ها و بوستان های با صفا این شهرستان را در برگرفته اند. اهالی این منطقه به شغل های کشاورزی، دام داری، صنایع دستی و شغل های خدماتی و بازرگانی اشتغال دارند.

دریاچه ارومیه در این شهرستان مهم ترین پدیده طبیعی، اقتصادی و گردشگری به شمار می آید. ارومیه از نظر کشاورزی، باغ داری و دام داری خودکفا بوده و جایگاه مناسبی دارد.

پارک ملی، چشمه های متعدد منطقه، مناطق حفاظت شده، کوه های سر به فلک کشیده، مراتع ییلاقی و از همه مهم تر دریاچه ارومیه به همراه جزایر متعدد داخل آن و زیستگاه های پرندگان عمده ترین جاذبه های طبیعی شهرستان ارومیه را تشکیل می دهند.

هم چنین پیشینه غنی و تاریخ پرفراز و نشیب منطقه نیز باعث وجود اماکن و بناهای تاریخی متعددی در این ناحیه شده است.

مساجد زیادی نیز در این منطقه وجود دارند که برخی از آنها مانند مسجد سردار ارومیه از جمله آثار دیدنی منطقه به شمار می روند.

کلیساهای متعدد موجود در ارومیه نیز جزو بناهای تاریخی و معماری با ارزش هستند. کلیسای مارقویا که یکی از قدیمی ترین بناهای مذهبی است؛ منسوب به حضرت قوما یکی از دوازده حواریون مسیح (ع) است. کلیسای قدیمی ماریوخنه که سبک معماری آن متعلق به قرن پنجم میلادی است، آتشکده تمر که مربوط به دوره سلاطین هخامنشی است و ده ها قلعه، پل، مدرسه، حمام، مقبره، عمارت، خانه، سنگ نبشته همراه با بازار ارومیه، مجموعه ای دیدنی به وجود آورده اند.

خرید و قیمت دیوارکوب سفالی و چوبی در ارومیه

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *